Update

Waar staat Arcum voor? “Het heden geeft ons uitdagingen mee voor de toekomst.”

Het Latijnse woord Arcum staat voor de sterkste constructie die er is: een boog gedragen door twee pilaren. Deze pijlers staan symbool voor de oprichters van Arcum: Berrie en Harro.  Samen bouwen zij letterlijk naar een mooiere toekomst dankzij sociale, duurzame en uitdagende projecten. “Het heden geeft ons uitdagingen mee voor de toekomst. Want de wereld is toe aan verandering en daar bouwen wij aan mee.” 

Waarom samenwerken met Arcum?

Omdat we net iets meer buiten de kaders denken. Creativiteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Op die manier dagen wij u en onszelf uit. Want we leveren graag een positieve bijdrage aan de toekomst.

Arcum gaat voor:

-Deelname aan CPO-projecten (bouwen eigen beheer)

-Gebruik van alternatieve bouwmethode (zoals prefab-bouw)

-Gebruik van alternatieve bouwmaterialen (zoals meer hout)

-Herbestemmingsprojecten (zoals kantoren naar appartementen)

-Energieverbruik (zoals energieneutraal bouwen)


 

Persoonlijke benadering

De bouw is een wereld waarin je niet altijd de persoon achter de expertise kent. Daarom vindt Arcum het belangrijk dat mensen ons leren kennen en ons het vertrouwen kunnen geven over hun droomprojecten. Niet alleen om wat we doen. Maar ook omdat we waarmaken wat we zeggen. 

Door deze manier van werken worden we niet alleen het bedrijf waar u mee wilt samenwerken. Maar vertelt u tijdens een kop koffie ook wat uw werkelijke droomplannen zijn. Waar droomt u van maar spreekt u niet uit omdat het onmogelijk lijkt?


Waar droomt u van?

Niet eerder voelden mensen zich zo geïnspireerd om creatief na te denken over hoe ze hun leven willen vormgeven. Men zoekt naar duurzame manieren om een positieve bijdrage te leveren aan mens en milieu. Ondersteund door subsidies en gemeenten, worden er kansen gecreëerd die voorheen niet mogelijk waren. Op die manier word je uitgedaagd om je eigen droomhuis te bouwen. Met behulp van onze architect, kijken wij naar uw dromen en naar de mogelijkheden. 

Niets is ons te gek. Sterker nog, dit is waar we het voor doen. We zijn ooit begonnen met bouwen om eigen dromen te realiseren. Nu willen we dat ook voor anderen doen. Ondersteund door een hecht team bouwen we de mooiste dingen. “Succes is als hetgeen dat we gezamenlijk voor ogen hebben, gelukt is.”


Anderen lazen ook:

Blog: Bouwbedrijf Arcum treft maatregelen tegen Corona