Your address will show here +12 34 56 78

Aannemers met hart voor renovatie 

en kleinschalige nieuwbouw.

Wij zijn Arcum BV. Aannemers gespecialiseerd in renovatie en kleinschalige 
nieuwbouw in het midden- en hoogsegment. Voortgekomen uit twee aannemersbedrijven, 
timmeren we sinds 2018 samen hard aan de weg om vanuit drive en passie de mooiste projecten te realiseren. 

Waar we voor staan

Bij Arcum luisteren we goed naar je. We vertalen je wensen naar hedendaagse, uitvoerbare oplossingen. We maken duidelijke afspraken en komen die netjes na. We geven om de wereld en willen op een eerlijke en transparante manier bouwen en renoveren. Gedreven, gepassioneerd en met een gezonde dosis humor is geen enkele uitdaging te groot voor ons. Met een open blik en vrije geest pakken wij onze projecten aan. Hoe onmogelijk die soms ook lijken.

Hier worden wij blij van. 

Renovatie & herbestemming 

Ons hart gaat sneller kloppen van oude gebouwen. We gebruiken graag de term ‘vernieuwbouw’, die precies staat voor wat we doen: grote renovatieprojecten waarbij we een herbestemming aan een oud pand geven. Zoals de voormalige Theresia school die we verbouwden tot appartementen, of een oud fabriekspand op het voormalig NRE-terrein, dat omgetoverd werd tot creatieve broedplaats.  We proberen hierbij altijd zo veel mogelijk van de oude elementen te behouden

Nieuwbouw 

We blazen leven in originele projecten zoals totale huisverbouwingen en commerciële bouwprojecten

Indien het in het plan past, maken we daarbij gebruik van duurzame, recyclebare of vernieuwbare materialen en technieken zoals houtbouw. 

Vastgoedontwikkeling

Een leeg bedrijfspand? Zonde. Er heerst een enorm woningtekort in Nederland. Daar liggen kansen: maak je pand weer rendabel en geef het een nieuwe functie als appartementencomplex. Wij zijn gespecialiseerd in herbestemming voor de kleine vastgoedinvesteerder. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Samen jouw droompand realiseren?